GREY LOVE

SWEATHER WEATHER AND UPDATE

1 2 3 4 6

// AMERICAN VINTAGE SCARF (similar) // WEEKDAY JACKET // ASOS WHITE KNIT // MONKI SKIRT (similar) // ACNE STUDIOS SHOES // CELINE SUNGLASSES // CELINE BAG //

Det er længe siden, der sidst har været et outfit post. Faktisk har der ikke været et siden jeg startede i skole, hvilket også er for dårligt, men jeg synes virkelig at jeg har haft travlt. Derfor er det kun på sin plads med en masse billeder og to nye ting, der før har været vist frem, men ikke i brug. Nemlig mine Acne sko jeg købte på en tur til Hamborg med min søde kæreste, inden jeg startede i skole. Det er mine “jeg-skal-starte-i-skole-og-har-brug-for-noget-nyt-og-lækkert-sko”. Jeg synes selv jeg fortjente dem og jeg elsker dem! Selvom mine fødder blødte i al den tid de skulle gåes til, man må vel lide for skønheden. Cashmere strikken er dog en anden sag, jeg mener ikke umiddelbart man kunne finde noget mere behageligt at iføre sig. Den kommer jeg helt sikkert til at skambruge til vinter og den har allerede en rigtig god plads i mit klædeskab. Dog oplevede jeg at der gik et hul i den, men Asos var virkelig hurtige og gode til at sende en ny, skide fedt!
Ellers går det godt på min nye skole, det er rigtig spændende og jeg glæder mig meget til at komme igang med mit eget speciale (fashion design) på 2. semester. Jeg vil gøre et ihærdigt forsøg på at komme med flere updates, men ellers kan i følge min Instagram HER. God søndag og efterårsferie for den sags skyld!

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREY LOVE