PICTURES THAT INSPIRE ME

THINGS I LIKE #3

dsquared_fw12_002

 

DSQUARED2 BY MERT & MARCUS

Følelsen af at vente i evigheder for derefter at få en lille mail, om at man er kommet ind på sit studie. Det studie jeg har brugt 2 uger på at lave en optagelsesprøve til, ventet i 4 måneder og kigget på min email en hel dag. Det er da også en ualmindelig lang vente tid? Jeg er glad for at jeg ikke er en af dem der skal ud og finde lejligheder osv, for så har man sku ikke særlig god tid.
Anyways så ser det ud til at jeg skal ud og finde mig en skole taske, penalhus og hvad der nu ellers høre til. Det er altid en fornøjelse at shoppe til skole start, både fordi det er en god undskyldning for at også at købe lidt lækkert nyt tøj. Men også fordi jeg så skal have ny computer og andre lækre sager. Det er 2 år siden jeg sidst har gået i skole, så jeg er lidt nervøs. Men det skal nok blive godt.
Jeg er blevet optaget på VIA designteknologuddannelsen, med speciale i Fashion Design og starter som mange andre den 1 september. Er i kommet ind på de studier i gerne ville?

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICTURES THAT INSPIRE ME