VACATION STUFF I NEED

BLOGS I READ

bloggere

// MARIA VAN NGUYEN www.rodeo.net/maria // MARIE STELLA WIBE JEDIG www.mariejedig.com // PERNILLE TEISBÆK www.lookdepernille.theyouway.com // ANNE JOHANNSEN www.annejohannsen.dk // SILLE SØRENSEN www.sillewho.dk //

Når jeg lige får et overblik over de blogs jeg følger, er det alligevel en større slat end regnet.  Jeg forstår faktisk ikke hvordan jeg har tid til at følge så mange blogs? Nå, men det har jeg åbenbart. 
Det er efterhånden blevet en del af min daglige rutine. Oftest om morgenen slapper jeg lidt af ved at tjekke diverse blogs ud og se hvad der sker af spændende sager. Mariejedig.com, sillewho.dk og lookdepernille har jeg fulgt rigtig længe og de giver mig virkelig stor inspiration. Marie er generelt skide god, alt hvad der omhandler mode, indretning osv. der er hun knivskarp. Sille er en af de få der virkelig kan få mig til at grine. Hverken radio værter eller diverse andre skribenter får mig til at fnise som hendes indlæg. Hun har for det første skide god stil og for det andet en sindssyg humor.
Pernille har jeg altid fundet virkelig sej. Ikke bare sådan, hun er da meget cool og sådan, men virkelig virkelig sej! Hendes mange specielle men alligevel mega fede sammensætninger, rammer mig hver gang! 
Maria har jeg ikke fulgt længe, jeg “faldt” over hendes blog for nyligt. Det viser sig godt nok at hun er ret stor og det er lidt underligt jeg først ser det nu, for hun er virkelig dygtig. Jeg synes det er så spændende når man blogger om sine egne kreationer. 
Anne er lige startet op som blogger igen. Jeg har fulgt hendes tidligere blog, men også på instagram. Det glæder mig meget at hun er startet igen, for hun giver altså god inspiration!

Alle bloggerne følger jeg selvfølgelig på Bloglovin og Facebook, hvor i også kan følge mig (HER og HER).

Det er nogle meget forskellige, men alligevel ens bloggere jeg følger, mange af dem kender i sikkert i forvejen. Tre af dem (Marie, Sille og Anne) er veninder og jeg synes det er sjovt at følge med i deres fælles, men også individuelle liv.
Jeg er meget glad for den minimalitiske opsætning. Lyse farver, pænt sammensatte billeder, god kvalitet osv. Og jeg synes at det er en kvalitet man finder hos stort set dem alle sammen. Lige fortiden af det de bloggere der inspirere mig og jeg er ret sikker på at de kommer til det længe endnu.
Hvilke blogs følger i? Det kan være i kender nogle der er lige så gode?

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACATION STUFF I NEED