MY FIRST

Blue and pricey wishes

blue

 

// 1. RAG&BONE COAT // 2. THE ROW SUNGLASSES // 3. LOVECHILD 1979 JUMPSUIT // 4. SAINT LAURENT BAG // 5. MARNI SANDALS //

Min kæreste siger at jeg er en dyr dame og det er ikke ligefrem fordi jeg siger ham imod. Jeg er typen der hellere vil købe et par dyre sko, i virkelig god og lækker kvalitet, end 3 par billigere der går i stykker efter et halvt år. Oftest er det også de lidt mere specielle ting der er dyre og det er svært at finde et billigt alternativ der virkelig rammer plet! Ihverfald efter min mening. Min mor mener ikke det samme, hun falder bag over så snart jeg begynder at snakke om Chanel tasker til 25.000. Men de er virkelig pæne! 

Anyways, så har jeg lige pt. 5 ønsker, jeg meget gerne vil have til at gå i opfyldelse snart. Jeg har længe haft et godt øje til Marnis sandaler. Sidste år var det felt sandalerne der var øverst på ønskelisten, i år er det disse. Derudover så er jeg faldet pladask for det blå jumpsuit fra Lovechild 1979, det er virkelig smukt! Jeg prøvede det forleden og det sidder bare så fint! Jakken fra Rag & Bone, ville jeg heller ikke have noget imod at modtage med posten! Wow den pæn. Nånå jaja, man har vel lov at drømme…. Jeg må hellere gå lidt udenfor, nu hvor vejret endelig tillader det i det ellers kolde DK. 

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FIRST