I JUST BOUGHT

FIVE YEARS AGO

11120053_10206349086871856_1636224201_n

Et lidt mere personligt indlæg end hvad det plejer at være, men jeg har haft en helt fantastisk weekend og jeg vil gerne fortælle hvorfor.

Jeg var igår til gammel elev dag på min efterskole. Fem år siden må siges at være en slat. Jeg gik på Vesterlund efterskole, der ligger lidt uden for Give og det var et virkelig dejligt år. Jeg kan huske at jeg den første dag virkelig ikke havde lyst til at være der, men som tiden gik blev det en del af min hverdag. Jeg kom til at elske det virkelig højt og jeg har fået nogle dejlige venner for livet. Når man bliver så glad for at være et sted er det også rigtig svært at sige farvel til det. Derfor var det også en meget underlig følelse at være tilbage, efter fem år og se det hele igen. Følelsen af at træde ind på sit gamle værelse hvor der nu bor en ny pige, at synge sange med musik lærerne og gå rundt i springsalen. Det var meget underligt, men også virkelig dejligt. Jeg vil da også være ærlig og sige at jeg til tider blev lidt rørt, når man tænker tilbage på vores dejlige år. 
Vi startede ud med at se dette års elev holds opvisning, hvorefter vi blev sendt rundt i grupper alt efter årgang. Vi brugte et par timer på at sige hej til hinanden, underligt at møde folk igen efter så lang tid. Der er selvfølgelig nogen jeg har set lidt til, men ikke fordi det har været meget. Vi har været ret dårlige til at lave aftaler. 
Om aftenen holdte vi elevfest på en bar i århus og det var simpelthen så sjovt! Folk faldt totalt ind i de samme roller og grupperinger de havde dengang, spøjst at se. Jeg overnattede hos en af de piger jeg tilbragte meget tid med, sammen med en tredje også. Vi havde den dejligste dag i Århus efterfølgende, med brunch og shopping (købte en meget fin bluse i nok skal se senere). Jeg havde en dejlig følelse af at være hjemme sammen med dem. Det er nogle helt fantastiske piger og jeg er sikker på at jeg altid vil have dem. Det har virkelig været en dejlig weekend og jeg havde lige brug for at fortælle jer om den. Jeg håber ikke at der går fem år mere før vi ses igen. 
PS. billedet er fra igår, undskyld kvaliteten, men som i kan se så er det en snap..

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT