Secondhand

Lower tattoos

Skærmbillede 2015-03-05 kl. 10.08.05

IMG_5389 IMG_5392

Som 18 årig blev jeg tatoveret for første gang. Det var en meget spændingsfuld dag og jeg havde alle mine piger med. Jeg havde i forvejen besluttet mig for hvad det skulle være, 15 minutter senere var jeg permanent markeret på mit ribben. Allerede før min første tatovering var jeg opslugt at denne fantastiske kunstform, man udtrykker sig på. Det er efterhånden blevet til en del tatoveringer, på billederne ser i de nederste dele. Resten kommer en anden gang. Tatoveringer skal ikke nødvendigvis betyde noget, kropsudsmykningen og det at man elsker den er en helt legal undskyldning. Hver dog sikker, når du bliver tatoveret. Selvom den bliver en del af din krop, er det så øv hvis man bliver træt af den.

De to tatoveringer på billedet øverst, fik jeg lavet med et forholdsvis kort tidsrum. Jeg har altid været vild med ballet, desværre har jeg aldrig set en. Der er en vis ynde over sådan en ballerina jeg ikke rigtig selv har, hun er så smuk og elegant og nu sidder hun på mit ben. skriften betyder ikke noget specifikt, når jeg tænker tilbage kan jeg ikke rigtig huske hvorfor jeg valgte at få tatoveret præcis det. Men den er meget pæn ik? Uglen er min seneste tatovering og snart et år gammel. Den kom til verden lige inden en koncert, det skal man ikke gøre! Uglen er rigtig smuk og klog, derudover så passer den godt på mine to øjesten. Hjerterne den holder om betyder en del, de symboliserer mine to brødre, der begge lige er fyldt 18.

Jeg har allerede masser af ideer til den næste tatovering, men det vil jeg ikke afsløre endnu. Har i nogen tatoveringer? Ps. I har mulighed for at se nogen af mine andre tatoveringer inde på min instagram, MARIAHLORENTZEN.

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Secondhand