POSY GARDEN BACKSTAGE

MUCH NEEDED WEEKEND

gtior

// H&M KNIT // NUé NOTES KNIT // PERSOL SUNGLASSES // H&M PANTS // MARNI SANDALS // CéLINE BAG // 

Jeg har idag været så heldig at have en ekstra fridag, hvilket betød forlænget weekend og hjem på en smuttur. Efter modeuge og praktik start har det været meget tiltrængt, med lidt weekend! Min kæreste har været en tur i København og besøge nogle kammerater og han fik mig overtalt til at tage med ham hjem om fredagen. Dog var jeg allerede tilbage tidligt søndag, for at hygge og slappe af. 
Jeg har idag været iført både bukser og bluse fra H&M og jeg vil sige, det er længe siden jeg har følt mig så afslappet, men samtidig pæn i et sæt tøj (og så kun til 300 kr). Både strik og bukser kan ihvertfald varm anbefales!

Ps. Jeg beklager den dårlige billede kvalitet, mit kamera synes at drille idag.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSY GARDEN BACKSTAGE