SALE GOODIE

COATS, COATS, COATS

coats

// 1. WEEKDAY 1300 KR // 2. & OTHER STORIES 1950 KR // 3. & OTHER STORIES 1550 KR // 4. & OTHER STORIES 1550 KR // 5. WEEKDAY 850 KR // 6. GANNI 2199 KR // 7. MONKI 600 KR // 8. FILIPPA K 3500 //

Det bliver virkelig koldere. Så sent som i morges sagde min bil 5 grader udenfor, det er ret koldt. Derfor har jeg søgt varme jakker, men har umiddelbart svært ved at beslutte hvad jeg skal begive mig ud i. Den flaske grønne fra other stories er noget så smuk, men bliver man hurtigt træt af den? Så tænker jeg en grå, men så skal der købes et sort tørklæde da jeg ikke ejer sådan et. En sort kan man altid bruge så det er jo en sikker vinder, men skulle man ikke også prøve noget nyt? Jeg har ihvertfald fundet lidt af hvert frem og synes selv det er nogle gode bud. Fra dyr til billig, alt efter budget synes jeg de alle sammen er smukke. Den grå fra Monki har endda indbygget halstørklæde, er det ikke smart hva?

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE GOODIE