TRIUMPH LINGERI

THINGS I LIKE #2

tumblr_nqrodkT7JJ1r9tciko1_1280

 

Jeg elsker at kunne tage to dage ud af min arbejds uge for så at tilbringe dem på Samsø. Min familie har sommerhus i Hårmark, på Samsø. Til dem der ikke kender Samsø er det en lille hyggelig ø, midt i kattegat. 28 km lang og 7 km bred, så den er ikke stor. I uge 29 er der altid festival, den har jeg desværre misset i år. Det er ellers den hyggeligste festival jeg har været på, den ligger lige ud til stranden og der går sjældent en sommer på Samsø uden sol. Lige nu sidder jeg på sofaen efter en god dag med loppemarkeder og en lille rundtur ved Ballen, som er byen hvor festivalen bliver afholdt. Vi har købt ind til pille rejer og ostekage, så nu skal der bages.

Ja, jeg kunne ikke finde et billede der lige passede til det her indlæg. Men hvem kan ikke godt lide Johnny og Kate? Jeg er også lidt vild med det her billede, de ser skide godt ud og så er det vidst også kun Johnny Depp der kan rocke to par solbriller.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRIUMPH LINGERI