MY LITTLE BLUE DRESS

ON MY FINGERS

5 2

 

Tyrkiet er seriøst kopiernes land, det er lige før det er værre end Kina. Godt nok er jeg på ingen måder fan af kopier og jeg kunne aldrig drømme om at købe en fake taske, skjorte, t-shirt, whatever. Når det så er sagt, køber jeg gerne en bluse der minder om den Acne lavede sidste sommer, eller et par sko der ligner dem Céline lige er kommet ud med osv. 
Ringene på billederne oven over er nogen jeg har fået af min kæreste da jeg fyldte 20 0g 21. De er begge lavet i Tyrkiet hos en guldsmed, begge i hvidguld og med diamanter (spørg mig ikke om karat, for det fatter jeg helt ærligt intet af). Ringene er lavet med inspiration af Ole Lynggaards hjertering og lotus, ikke tro kopier, men noget der ligner.
I en alder af 21 år er det vidst de færreste der har råd til at give 30.000 for en ring og derfor synes jeg det er fint man har mulighed for at kunne få lavet noget der ligner til omkring en 4-5.000. Jeg mener ihvertfald selv at det er en okay form for kopi.
Hvis man skal ud og have lavet nogle smykker, kan jeg varmt anbefale at få det gjort i Tyrkiet. Selvfølgelig skal man være kritisk og huske at prutte om prisen, men ellers er tyrkerne skide gode til det med smykker.

Anyways, så fik jeg her den anden dag smeltet en tidligere ring om der ikke var lavet så pænt (hjerteringen) og besluttede at jeg ville dele mine ringe med jer. Det er ikke mange smykker jeg går med til dagligt, men disse to forlader sjældent mine fingre. Jeg synes de er super smukke og jeg er ualmindeligt glad for dem!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY LITTLE BLUE DRESS