PICTURES THAT INSPIRE ME

ESCAPE

stol1 stol2

 

// &OTHER STORIES KNIT // H&M CONSCIOUS PANTS // CELINE ESPADRILLES // CELINE BAG // KAARE KLINT CHAIR // 

Jeg er i denne weekend flygtet til min families sommerhus på Samsø. For det første for at koble lidt af og sørge over min elskede prins Valliant (HER), som desværre blev kørt ned i tirsdags. Han blev ramt bag på af en bil og måtte aflives fredag morgen, derfor har det været nogle hårde dage for mig. Jeg fik Valliant for ca. 3 år siden da jeg flyttede i lejlighed og han var MIN første kat. Min familie har altid haft katte og jeg vidste at når jeg engang flyttede hjemmefra, ville jeg også selv have en.
Jeg synes at det er underligt hvordan man kan knytte sig så meget til et dyr, det er jo ikke ligefrem fordi man har de dybe samtaler? Dog er det som om de alligevel forstår en. Når jeg kalder på min ældste kat Louis, der fylder 10 år i denne måned, kommer han med det samme. Hvis jeg snakker til ham, kommer han gerne med et miav eller to. Husdyr bliver hurtigt en del af ens familie og hverdag, hvilket også er derfor det er så skide svært at tage afsked. Det er længe siden at jeg oprigtigt har følt at mit hjerte blev knust, det gør så pisse ondt og jeg ved at det kommer til at gøre ondt i lang tid.

Den anden grund var for, selvfølgelig at tilbringe lidt tid med min familie. Men også for at tage nogle billeder af en dejlig lille butik der ligger i Ballen på Samsø, men dette får i at se imorgen. 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICTURES THAT INSPIRE ME