STREETSTYLE BOMB

INVEST IN GOOD JEANS

jeans

// 1. ACNE STUDIOS 1595 KR // 2. ACNE STUDIOS 1295 KR // 3. GIVENCHY 3650 kr // 4. RAG & BONE 2000 KR // 5. ACNE STUDIOS 1395 KR // 6. ACNE STUDIOS 1700 KR // 7. SAINT LAURENT 2150 KR // 8. BALENCIAGA 1680 KR // 9. STELLA MCCARTNEY 2200 KR //

Jeg har altid svært ved at finde gode jeans, jeg føler mig bedst tilpas i noget der sidder løst. Når det så er sagt, så er det bare så flot med jeans. Det gør et eller andet ved ens numse som andre bukser bare ikke kan! OG så ser det skide lækkert ud med høje sko til, hvilket man både kan bruge til byen og hverdag! 
Når jeg endelig køber jeans, vil jeg helst investere i nogle jeg ved holder længe! Man kan selvfølgelig godt finde gode highstreet jeans, men min erfaring siger bare at der ikke går lang tid før de både mister facon og farve. Det ender altid med udhulinger ved knæene og en underlig numse. Derfor vil jeg hellere købe et par gode jeans der virkelig kan holde til alt og så give lidt mere for dem. Jeg har her fundet 9 par, der alle er lidt skinny men det er altså mine favoritter. Som man nok kan se er Acne hvad jeg synes bedst om, men deres jeans sidder virkelig også som syet til mig. 
HUSK, jeans skal ikke vaskes (medmindre de selvfølgelig er fuldstændig møget til), de skal bare tørres af hvis der er en plet og i fryseren for bakterier og lugt.

Forresten, lige til noget helt andet. Jeg har fået oprettet en facebook side til bloggen, så det er muligt at følge med der også. Jeg vil ligge nye indlæg op og alle mulige andre sager. Linket er HER.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STREETSTYLE BOMB