UNDERWEAR

FROM DRY TO SOFT SKIN

Untitled

 // 1. BODY LOTION 455 KR // 2. LER MASKE 159 KR // 3. RENSE MÆLK 189 KR // 4. TONIC 189 KR // 5. ØJNMAKEUP FJERNER 95 KR // 6. SCRUB 249 KR //

 

Jeg lider af hudsygdommen psoriasis, til dem der ikke ved hvad det er kan i læse om det HER. Grundet den sygdom har jeg igennem lang tid afprøvet alverdens produkter, specielt creme da huden er meget tør! Jeg vil nu sige at jeg har fundet det produkt der har virket bedst og det hedder Beauté Pacifique. Jeg bruger mest deres body lotion og faktisk over hele kroppen også i ansigtet, da jeg også er meget tør der! Beauté Pacifique har specialiseret sig i psoriasis og har udviklet en creme der nærmest ligger en hinde over hunden, den er helt fantastisk. Allerede efter 14 dage kunne jeg se en tydelig forskel og produkterne har virkelig gjort noget godt for min hud!

Beauté Pacifique er ikke kun god til tør hud, men alt generelt, normalt hud, eksem, ældre hud osv. Produkterne er virkelig gode og jeg har her udvalgt nogen af dem jeg synes bedst om! Deres produkter går ind i hudens dybere lag og forstærker dens fiberstruktur og dermed reducere aldersforandringen. Derudover bliver huden super glat og blød. Jeg er meget tilfreds og ville derfor dele min gode erfaring med jer!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDERWEAR