Weekend in black and white

White season

white dresses 1dresses 2dresses 3

AFFILIATE // 1. WAREHOUSE 580 KR // 2. ASOS 320 KR // 3. JUST FEMALE 850 KR // 4. DAISY STREET 200 KR // 5. NEEDLE THREAD 1200 KR // 6. TRUE DECADENCE 360 KR //

Så er det snart konfirmation tid og studenter tid og det er altid skide svært at finde en kjole. Jeg kan huske at jeg selv havde svært ved at finde noget jeg synes om, da jeg skulle konfirmeres. Det ente med at min mors brudekjole blev syet om og jeg havde den på. Det var en meget enkelt kjole, helt lige og med broderede perler, den var rigtig smuk. Jeg har aldrig brudt mig meget om kjoler med tyl og alt for meget braller, helst noget enkelt. Jeg har udvalgt nogle kjoler i forskellige pris klasser, men under de 1500 så det er til at overkomme. Mine favoritter er nummer 3 og 5, de er så fine og enkelte og ville være rigtig flotte med nogle mørke sko og accessories i sølv til. Held og lykke med kjole jagten til årets konfirmander og studenter.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend in black and white