My favorite shoes

I would love to wear

Skærmbillede 2015-03-03 kl. 19.42.56 Skærmbillede 2015-03-04 kl. 10.13.02

 

CONTAINS AFFILATE // Chanel Boy bag // Marni sandals // Acne Studios pants // Isabel Marant knit // The Row cashmere knit // Vionnet skirt // Valentino heels // Wolford stockings // Proenza Schouler bucket bag //

Som man nok kan ane lidt på collagen, savner jeg sommer. Mest af alt sommer aftener, ååååh de sommeraftener med bål og hygge ved stranden. Når jeg kigger ud af  vinduet ved jeg godt at det ikke er sandaltid endnu, men jeg synes altså bare de er så lækre! Til gengæld er det strik tid og jeg lever nærmest i striktrøjer om vinteren, helst totalt oversize så jeg rigtig kan putte mig ned i den og sådan en cashmere sag fra The Row ville ikke være tosset bud.
Normalt gør jeg mig ikke så meget i nytårsfortsæt, men i år skulle det være anderledes. Jeg har længe misundt de kvinder der kunne gå i høje hæle og derfor var det mit nytårs fortsæt at skulle lære det. Ikke fordi jeg ikke godt kan gå i dem (nogen af dem), men fordi jeg føler mig som en kæmpe giraf når jeg gør. Jeg er ret høj (1,77) og har derfor aldrig rigtig gået i hæle, det skal der laves om på! Hvis der var et par jeg ville elske at begynde i, skulle det være Valentinos rockstud.

En sort taske og sorte jeans går man aldrig galt i byen med. Chanel tasken har været et stort ønske for mig i meget lang tid, det skal nok komme på et tidspunkt!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite shoes