WELCOME HOME

FRYNSER OG FREDAG

klæøk

// SANDALS FROM MARNI // PANTS FROM PROJECT AJ 117 // SHIRT FROM RAIINE // BAG FROM CELINE // SUNGLASSES FROM PERSOL //

Fredag stod på shopping, vin og Stella Polaris. Jeg har ikke helt forstået hvad Stella Polaris egentlig går ud på, udover noget elektronisk musik, men konceptet er ret hyggeligt. Ihvertfald synes jeg arrangementer med lidt alkohol og hygge med sine venner er helt okay.
Skjorten oven over købte jeg samme dag, jeg kunne ikke stå for den frynsede kant forneden, en skjorte lige efter min smag. Jeg fik også handlet en del andet, men det kan i få lov at se på et senere tidspunkt. Jeg ville gerne have lidt nyt inden jeg starter i praktik om en uges tid og det fik jeg så sandelig også!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELCOME HOME