TID TIL BARE BEN

WELCOME HOME

jvkdslæ

// FRAMES FROM IKEA // LAMP FROM SECONDHAND // PICTURES FOUND IN ACNE PAPER // PICTURES DRAWN BY MY SISTER // DINING TABLE FROM ILVA // DANSK KUNST BOOKS // 

Det er efterhånden lidt siden at jeg sidst har vist jer lidt af mit hjem. Så jeg tænkte at det var på tide at vise lidt mere. Pt er jeg super glad fordi jeg efter en lang kamp endelig har fået en lampe på plads ovenover spisebordet. Lampen her fandt jeg i en retro genbrug for laaaaaang tid siden i Kolding, men den er først kommet op nu. Der har været lidt problemer med hvor vidt den ville lave disco lys, eller om den ville slukke. Nu fungerer det heldigvis.
Derudover er der endelig kommet lidt på væggene. Dog kan jeg ikke helt vurdere om jeg er tilfreds, jeg tror faktisk jeg vil have lidt flere billeder i puslespillet. De flere af billerne er fundet i Acne Paper og nogle har min søster lavet. Jeg er glad for at have ting i mit hjem enten jeg selv eller min familie/venner har lavet. Det giver en lidt anden form for hygge og personlighed.
Anyway, nu fik i set en lille smule mere.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TID TIL BARE BEN