THINGS I LIKE

TID TIL BARE BEN

fdjioap

jgfiop

// WEEKDAY DRESS (similar) // SECONDHAND BELT // ASOS SHOES // CELINE BAG // CELINE SUNGLASSES //

Jeg har idag, endelig har en fridag. Også en fridag med sol og varme, hvilket der ellers ikke har været meget af denne sommer. Jeg besluttede mig derfor at ville lufte mine ellers ikke så sommerbrune ben og en lille skjorte kjole fra Weekday, jeg købte sidste sommer. 
Jeg brugte dagen med mine søde piger og brødre. Vi har hygget og spillet spil i solen, hvilket er alt hvad jeg forbinder med afslapning og hygge. Alt i alt en dejlig dag!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS I LIKE