HVISK PROMOTION CODE

TRAPHOLT IT IS

25

54

// SHIRT FROM SECONDHAND // PANTS FROM &OTHER STORIES // SWEATSHIRT MADE BY ME // SUNGLASSES FROM CELINE // BAG FROM CELINE // SHOES FROM MARNI //

Igår aftes efter arbejde, tog min veninde og jeg er tur på Trapholt. Trapholt er et cute lille museum for moderne kunst og design der ligger i Kolding. Om onsdagen efter kl 17 er der gratis indgang og det benytter vi os gladeligt af! 
Trapholt huser altid nogle rigtig fine udstillinger, specielt er jeg tosset med en udstilling der efterhånden har været der længe og hedder “danish modern – syn danske vidundere”. Udstillingen er en møbelsamling, der dækker dansk design fra 1900 og frem til idag. Udstillingen viser syv hovedværker af 7 danske møbel designere, sådan Kaare klint, Arne jacobsen og Hans J. Wegner. Virkelig værd at se!

Forresten så er jeg iført mit eksamens projekt. Eller en del af det ihvertfald. Jeg har for lidt siden afsluttet min 2. semester eksamen, hvor jeg har lavet en kollektion på 8 styles. Jeg valgte at sy den ene af dem op og den har jeg på, på billederne ovenover. I skal nok få lov til at se nogle lidt tydeligere billeder på et tidspunkt, men her er ihvertfald lidt. 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK PROMOTION CODE