ALL BLACK AND A PRETTY TOP

GOING ON A TRIP

sommer1

Indeholder affiliate links // TOP FROM GANNI // SKIRT FROM LOVECHILD 1979 // BAG FROM GUCCI // SHOES FROM ACNE STUDIOS // JACKET FROM GANNI // SUNGLASSES FROM RAY-BAN // EARRINGS FROM HVISK //

Jeg tager en lille smut tur til Tyrkiet imorgen tidligt og kommer allerede hjem igen søndag. Så det er ikke længe. Der har ikke været meget tid til at tænke over hvad jeg skal pakke og købe lidt ind til et varmere vejr, så jeg må nøjes med hvad der er i gaderoben. Hvis jeg selv måtte bestemme, ville jeg gerne have ovenstående med. En pæn nederdel og en ny taske ville ikke gøre noget. 

Jeg craver virkelig en ny taske fortiden! Og jeg craver virkelig den på billedet. Jeg prøvede den lille Dionysus i Gucci butikken i Hamborg og blev så forelsket. Endda så meget at jeg drømte om den, den anden nat. Jeg tror vi skal blive et match en dag, men så skal jeg også igang med at spare op!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL BLACK AND A PRETTY TOP