SUSHI DATE AND PINK PANTS

COFFEE TABLE BOOKS I NEED

bøger2

// 1. DIOR – NEW COUTURE 950 KR // 2. THE LITTLE DICTIONARY OF FASHION 100 KR // 3. VOGUE – THE EDITORS EYE 395 KR // 4. VOGUE – THE COVERS 213 KR // 5. 100 GREAT DANES 1100 KR // 6. KATE MOSS BY MARIO TESTINO 380 KR // 7. TOM FORD 640 KR // 8. 9 HEADS 1000 KR // 9. OSCAR DE LA RENTA 210 KR // 

Der skal ikke være nogen tvivl om at jeg er kæmpe fan af bøger, mode og kunst bøger rettere sagt. Jeg har allerede en del og jeg elsker at bruge tid på at finde inspiration og kigge i dem. Jeg har der hvor jeg bor nu også endelig plads til en lille bogreol, den mangler bare at blive fyldt lidt mere ud. Bøgerne oven for er alle nogen jeg har kigget på, på det ene eller andet tidspunkt. Øverst på min liste er den der hedder 9 HEADS, som er et rigtig godt redskab hvis man gerne vil tegne bedre. Og når man som jeg går på en design skole, er dette ret relevant. Der er virkelig nogle gode øvelser i den. Desværre er den lidt dyr! Så det må vente.


En anden jeg længe har ville have, er “How to be a Parisian” (HER), som så mange også kender. Mine søde piger gav mig den i indflyttergave, så nu kan jeg da krydse den af listen!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUSHI DATE AND PINK PANTS