BRUH, IT WAS COLD!

WE GOT KEYS

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 18.51.11

YAY! Vi har fået nøgler til huset. Eller faktisk er det omkring to uger siden at vi fik dem, men har haft for travlt med at male til at fortælle om det. Faktisk er vi lige blevet færdig med at male idag og er klar til at få gjort rent så vi kan rykke ind. Hvilket forhåbentlig bliver engang i weekenden. 
Heldigvis har jeg fri hele næste uge, så der er god tid til at pusse nusse og komme godt på plads. Hvilket der helt sikkert bliver brug for, med alle de ting der skal flyttes! Har nærmest ikke engang pakket endnu. Det hele skal nok blive meget spændende og jeg lover selvfølgelig at komme med opdateringer på indretning osv. Jeg har allerede fået en ret lækker indflyttergave af min far, som i nok skal få lov at se. Ellers kan man allerede se den på min Instagram (her).
Forresten, er nøglen ikke sød? Vi fik en hel del nøgler og jeg valgte den med pingvinen. Faktisk er jeg ret stor fan af keiser pingvinen og kan godt lide at se dokumentarer om den. Faktisk bare generelt om dyr. Men altså, jeg fik pingvin nøglen, juhu!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUH, IT WAS COLD!