COATS, COATS, COATS

SOOO, WE BOUGHT A HOUSE

stue1

// EILERSEN BASELINE COUCH // HANS J. WEGNER FLAGLINE CHAIR // CRYSTAL CHANDELIER // CANDELABRUM // MONSTERA DELICIOSA PLANT // 

Det har egentlig stået på noget tid, men jeg har ikke ville sige noget før den var sikker. Min kæreste og jeg har købt et lille byhus i Kolding og vi glæder os rigtig meget. Vi har egentlig snakket om længe at ville flytte og blev ret hurtigt enige om at vi skulle købe noget, da det bedst kan betale sig. Vi startede faktisk ud med at kigge på ejer lejligheder, men det er der ikke meget spændende af i Kolding. Derfor begyndte vi at kigge på byhuse og det er så her vi endte.
Det er lige knap 100 kvm, så det er dejlig stort. Hvilket vi også trænger til! Huset er i to plan, hvor der er stue og køkken nedeunder, soveværelse og kontor ovenpå. Et rigtig hyggeligt og fint byhus. Vi overtager til Februar, hvilket giver mig god tid til at planlægge og forestille hvordan der skal indrettes osv. En stor del af vores møbler skal skiftes ud, hvilket gør det endnu mere spændende! Jeg er derfor i fuld gang med at lave lister og besøge bolig butikker og gøre ved.

Jeg har ovenover lavet et lille billede af hvordan min stue gerne måtte se ud! Flagline stolen af Hans Wegner er mit absolut drømme bolig køb, jeg synes den er noget af det smukkeste og jeg ville elske at have den i mit hjem! Måske en dag. Sofa er også en af de ting der skal skiftes ud, vi vil gerne have noget større og bedre. Der har jeg så haft meget besvær med at finde en der passer mig, men jeg er nu faldet fuldstændig pladask for Eilersens Baseline sofa, den der ses på billedet, dog med chaiselong istedet. Den er simpelthen så smuk og et brand som Eilersen taler jo for sig selv, det er en sofa man kan have resten af livet, så der vil jeg jo mene at pengene er givet godt ud. Der er mange ting der skal gøres og købes og tages stilling til. Der skal jeg selvfølgelig nok opdatere.

Jeg glæder mig til at fortælle jer mere om mine planer løbende, jeg har ihvertfald mange. Jeg tror, jeg glæder mig mest til at lave et lækkert klædeskab! Men det skal jeg nok vende tilbage til på et tidspunkt. 

2 KOMMENTARER

  • Katrine t

    Den sofa ville jeg dælme gerne eje. Hvor er den smuk! Og tillykke!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COATS, COATS, COATS