THINGS I LIKE #3

SCHOOL BAGS

taske

 

// 1. GRAFEA LEATHER HARI BACKPACK 1915 KR // 2. ASOS PUSHLOCK SATCHEL BAG 266 KR // 3. ASOS STRUCKTURED BAGPACK 405 KR // 4. ASOS LEATHER BACKPACK 585 KR // 5. GRAFEA LEATHER HARI BACKPACK 1915 KR // 6. ASOS METAL BAR BACKPACK 372 KR //

Da jeg skal starte i skole igen den 1 september er der en del jeg skal have styr på inden, en skoletaske for eksempel. Der skal være god plads og så havde jeg lidt i tankerne at det skal være en traditionel læder rygsæk, enten i sort eller hvid. Jeg har kigget på lidt forskelligt fra Asos og synes egentlig at udvalget er ret godt. Mine favoritter er nr 2 og 4. Jeg synes der er noget cool over en hvid rygsæk og overvejer stærkt om det ikke skal være det, men det er også en farve der er svær at holde, så det er vigtigt at læderet er god kvalitet. Det kan også være at det ender med at blive en genbrugs rygsæk, der plejer at være nogle gode sager. 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS I LIKE #3