WEEKDAY GOODIES

HIGHSTREET TIPS

weekday

 

// 1. TURTLENECK 200 KR // 2. POLO 180 KR // 3. T-SHIRT 180 KR // 4. T-SHIRT 300 KR // 5. BLOUSE 180 KR // 6. KNIT 350 KR // 7. KNIT 350 KR // 8. TURTLENECK 350 KR // 9. KIMONO DRESS 500 KR // 10. BOMBER JACKET 500 KR // 

 Som nævnt i et tidligere indlæg, er Weekday en af mine favorit highstreet shops. Jeg har derfor plukket nogle af de ting jeg havde med mig i prøverummet, sidst jeg var ude og shoppe. Det er alle øvre dele, da jeg åbenbart har for mange bukser, var det hvad jeg gik efter. Jeg planlægger at komme med et supplerende indlæg om bukser, shorts osv. 

Jeg har udvalgt nogle t-shirts jeg allerede ejer. Jeg er så glad for dem, at jeg gerne vil dele det med jer. Weekday bruger altid bløde og dejlige stoffer, det er sjældent jeg finder noget jeg ikke synes er behageligt. Jeg kunne købe mig fattig i t-shirts og så alligevel ikke, for de er skide billige.
Den hvide rullekrave (nr. 8) købte jeg i sidste uge og jeg er vildt glad for den! Jeg har efterhånden købt mange rullekraver hos Weekday og de slår virkelig aldrig fejl! 
Kimono kjolen er virkelig smuk. Jeg ejer allerede noget der ligner fra Envii x Pernille Teisbæk, men denne kimono er uden ærmer, hvilket gør den perfekt til sommer. Faktisk vil jeg gerne eje alle de ting jeg har fundet frem.

Jeg kunne finde mange flere ting og besøger ofte hjemmesiden. Godt nok kan jeg bedst lide at besøge butikken fysisk, da jeg bedst kan lide at føle og prøve tingene før jeg køber dem. Jeg har én gang oplevet at bestille noget, der slet ikke levede op til mine forventninger. Det er godt nok én ud af mange gange, men jeg har altid bedst kunne lide at prøve ting før jeg køber dem.
Deler i samme kærlighed for Weekday som jeg? Eller har i anden highstreet butik i elsker?

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY GOODIES