WOOD WOOD CRAVINGS

BLURRY

hej

 

// WEEKDAY JACKET (similar) // ANOTHER NUE KNIT // ACNE STUDIOS PANTS // MANGO LOAFERS // CELINE BAG // 

Min søster plejer at være min outfit fotograf, men hun er pt. i København. Derfor fik min kæreste sin debut. Jeg vil være ærlig og sige, han har brug for lidt træning. Anyway så gik det da og der var et enkelt billede jeg synes var brugbart, selvom det er en smule sløret. Men sød er han nu alligevel. 
Bukserne er fra Acne, de er lavet af et super fint nylon lignene stof. Desværre holder det bare ikke særlig godt og de har været i stykker flere gange, hvor de er trævlet. Dette er så ærgerligt når man bruger mange penge på et stykke tøj og det bare ikke holder. Jeg er virkelig glad for bukserne fordi de er så skide behagelige at have på, så jeg har haft dem sendt ind og fået et par nye. Det er desværre et par kollektioner siden, så nu må jeg bare passe ekstra godt på dem! Men øv bøv at det skal være sådan.. 

Forresten, husk at i kan følge min blog på Facebook, hvor jeg jævnligt opdaterer og ligger andre forskellige ting ind. Følg den HER.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOD WOOD CRAVINGS